2014. április 2., szerda

A visszaszámlálás elkezdődött... 2 .... III.forduló összegzés



Mai blogbejegyzésünk a III. fordulóról szól, ami egyben a utolsó forduló volt. Leadási határidő holnap éjfél.
Mit is mondhatnánk? Az első pillanatban  mikor megláttuk fel se fogtuk, hogy mi a szitu. Ledöbbentünk, hogy úristen mi ez, hogy fogjuk megoldani vagy egyáltalán mihez kezdünk ezzel a feladattal?! Kételkedtünk abban, hogy sikerülhet, de képzeljétek MEGCSINÁLTUK !! Úgy érezzük, hogy ezidáig ez  a legjobb anyagunk, amit a nézők elé tárhatunk. Na de térjünk vissza az elejére.. :)

Mi volt a feladat? A szervezők úgy gondolták, hogy mi fiatalok megtaláljuk a választ a nagy kérdésre.. " Mi mozgatja a világot? " jelentjük mi sem találtuk meg :D de megpróbáltuk! Sok-sok vélemény született erről és ezek valahol összefüggnek, de minden embernek, korosztálynak, társadalmi rétegnek és országnak más a fontos. Úgy ahogy nekünk is más és a felnőtteknek is más. Érdekes egyébként, hogy az emberek véleménye egy szálon összefut. Az, hogy mi mit hoztunk ki ebből a feladatból holnap megtudjátok ! :)

Úgy gondoljuk, hogy a III. fordulónk videója übereli a többit és nekünk ez idáig ez tetszik a legjobban ! :) Szívünk-lelkünk beleraktuk és jó volt ennyi embert meghallgatni. :))

Már csak 2 nap !! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése