2014. február 11., kedd

Sziasztoook !

Sziasztoook !!!!!!

Bence és az Angyalok nevében üdvözlünk a kecskeméti BÉDA oldalán! A csapatunk azért alakult, hogy részt vegyen az Online Demokrácia Activity 2.0 játékában. Szurkoljatok nekünk, kövessétek figyelemmel Facebook oldalunkat ( www.facebook.com/bedaoda) , lájkoljatok!

Rólunk röviden annyit, hogy a Kecskeméti Humán Középiskolába járunk; Bence teljes elnyomásban, magányosan képviseli a férfinemet. Pedig elhihetitek, hogy nagyon igyekszik megvalósítani az elképzeléseit, ám ezt nem mindig hagyjuk neki! :)
Miért is jelentkeztünk a játékba? Először is szeretünk játszani, és a brüsszeli kirándulás is jól hangzik! Természetesen nagyon fontosnak tartjuk, hogy mások mellett kiálljuk, felhívjuk a figyelmet az emberi jogok tiszteletben tartására, egymás tiszteletben tartására. Ami elhihetitek, hogy a mai gyűlölettel, diszkriminációval teli világban egyáltalán nem egyszerű feladat. De hiszünk benne, hogy összetartással és csapatmunkával meg tudjuk csinálni, sőt meg is kell csináljuk, ugyanis köszönettel tartozunk a  sok ösztönzésért és támogatásért.
Számítunk rátok is! Reméljük, hogy ti is mellettünk álltok! :)

Puszcsi :) (Angyalok)
Sziasztok :) (Bence valamiért nem szeretne úgy elköszönni, hogy puszcsi :D )




Csapatkapitányunk Sípos Bence.


Balról jobbra pedig: 
Kovács Anita , Dvorcsák Fruzsina, Vida Nóra, Polyák Bernadett

        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése