2014. március 29., szombat

A visszaszámlálás elkezdődött... 6.... I.forduló összegzés



A verseny nem sokára véget ér..  Január 31-én kezdtük el. 8 hét nagyon gyorsan elrepült és már csak 1 hetünk van hátra bizonyítani... pontosabban már csak hat igen HAT napunk van... ez ijesztően hangzik és igen valamennyire az is.. sokat veszíthetünk, de már sokkal többet nyertünk, mint hinnétek... de kezdjük a legelején.. :)

Egyszer volt, hol nem volt.... Két leányzó úgy gondolta mi lenne, ha megpróbálnák a TEDD:ODA 2.0- át. Összeszedték a legjobb csapatot, aki a barátaik és tudják, hogy jól kijönnek. Felkeresték a legjobb mentortanárt és felkértek egy segédmentort. Terveztek egy lógot, kerestek egy csapatnevet és beneveztek. Meglátogatták az igazgatót és a Humán vezetőnőjét és bejelentették, hogy elindultak... igen így lett megalapítva a Bence és a Demokrácia Angyalai.


























Ezután kellett egy Facebook oldal, egy blog, picasa és youtube fiók, majd be kellett mutatkoznunk mindenkinek. Az első fordulóban a No Hate Spache mozgalomhoz kellett csatlakoznunk. A BÉDA egy szivecske alakú flashmobra invitálta az iskoláját és egy mém készítő pályázatot hirdettünk.A flashmobunk elnyerte mind a tanáraink, mind a diáktársaink tetszését. Emellett egy képregényt kellett alkotnunk egy hátrányos társadalmi csoportról.. mi az Elkallódó életek címmel készítettünk képregényt, ami az árván maradt gyerekekről szól.

Mi volt a legnehezebbe abban a fordulóban ? Talán számunkra az,hogy ki kellett állni mások elé  és meg kellett szólítanunk őket. Fel kellet kérni őket arra, hogy segítsenek nekünk. Na de ez hozzá segített minket, ahhoz, hogy megtudjunk most már szólalni nagy nyilvánosság előtt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése