2014. március 2., vasárnap

Szeretnénk bemutatkozni nektek! :)

Jó estét Mindenkinek! :)

Egy kicsit a csapatról…

Szinte alig ismertek minket, mégis mindennap követitek történéseinket. Úgy gondoltuk, hogy itt az idő arra, hogy megismerjetek minket közelebbről.

A nevünket nem kell magyarázni, mivel nyilvánvaló. Az ötletet a Charlie Angyalaiból merítettük. :)
A logónkról pár szóban.  Négy lány - egy fiú, ez érthető. Az a kis baki, amiről szó volt, csak a szimmetria kialakításában játszott szerepet, de tudjuk, hogy mi hogy van. :)

Megalakulásunk  úgy zajlott, hogy két tag biztos volt. Kellett a biztonság, mivel tudtuk mi vár ránk, így Anita és Fruzsi mellé a nagydumás Dettit, a kreatív Nórit és a határozott Bencét választottuk, akik szívesen vállalták a segítséget. Mentortanárunknak Adri nénit választottuk, mint magyar szakos tanár, de ezen kívül segítségünkre kelt Böbe néni személyesen, aki rutinosnak mondható a témában.

Kecskemétről indultunk, a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskolából, évfolyamtársak vagyunk és már számos programban együtt is dolgoztunk.

Ismerjetek meg hát minket egyesével is! :)

Kovács Anita
Anita személyében egy nagyon aranyos, szorgalmas, kitartó, céltudatos lányt ismerhettek meg. Ha a kémia vagy biológia világában elvesznél, hívd fel bátran, segít neked.

Vida Nóra
Nóri a legkreatívabb ember a csapatban. Szeret fotózni, úszni, szereti a Forma-1-et, kedvenc versenyzője: Romain Grosjean.

Sipos Bence
Ő a mi csapatkapitányunk. Egy két lábon járó angol szótár, de emellett számos nyelvet ismer, jelenleg oroszul és németül tanul. Később szeretne a gyógyszerészeti tudományban is kibontakozni.

Polyák Bernadett
Detti, ha egyszer beindul nincs megállás néha, mint egy hurrikán. Élete a hastánc és van otthon egy pónilova is.

Dvorcsák Fruzsina
A marketing szakemberek ügyességével irányítja a szálakat. Szeret fotózni és táncolni.

Zórity Adrienn
Adri néni magyar szakos tanár a Szent-Györgyiben Teljes mértékben hagy minket kibontakozni, de azért tudja, mennyire engedhet minket szabadon.

Jáger Erzsébet
Böbe néni angol-történelem szakos tanár a Szent-Györgyiben. Segít nekünk, amiben csak tud és Ő a hivatalos fotósunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése